Ga naar hoofdinhoud

De waarde van back-up management

In een snel veranderende wereld is back-up management een vereiste om de continuïteit van uw organisatie te borgen. Data mag simpelweg niet meer verloren gaan. Vrijwel alle beslissingen worden genomen op basis van data en de analyse van data biedt ongelooflijk veel kansen en inzichten. De keerzijde is, dat de afhankelijkheid van deze data en de data backup ook een groot risico vormt. Wanneer data in verkeerde handen valt of verloren gaat, is uw organisatie chantabel of zelfs uit business.

Uitgangspunten back-up management

Een back-up management oplossing is geen doel op zich. Het is een middel waarmee u een kopie van uw data, applicaties en e-mail kunt veiligstellen. Het is dus zaak om op basis van uw wensen, eisen en business de juiste requirements vast te leggen en hier een passende oplossing voor te selecteren, die aansluit bij uw huidige en toekomstige infrastructuur.

Back-up management oplossingen

Binnen onze datamanagement oplossingen leveren wij altijd maatwerk voor uw back-up management. Op basis van standaard bouwblokken, bewezen technologie en best practices. Hierbij werken we met gerenommeerde en toonaangevende oplossingen van CommVault, NetApp en Veeam. Als project of als service. We zorgen dat alles naadloos aansluit op uw infrastructuur met integraties op hypervisor, applicatie of hardwareniveau. Of het nu gaat om uw Oracle, SQL of HANA databases of juist om uw fileservers, wij zorgen ervoor dat u uw data backup te allen tijde eenvoudig kunt herstellen wanneer dit (onverhoopt) nodig is.

Starten met back-up management

Doordat wij al onze oplossingen ook als een service aanbieden, kunt u nieuwe projecten, omgevingen of applicaties, waaronder Office365 en G-suite, direct bij ons onderbrengen. Met back-up as a service kunt u eenvoudig starten, uw nieuwe applicaties of data veiligstellen en van daaruit met onze specialisten uw gehele back-up management inregelen. Wij kunnen zowel cloudplatformen als on premises systemen koppelen en toevoegen aan uw back-up as a service met de door uw gewenste ondersteuning en garanties.

Ondersteuning en support van specialisten

Door onze jarenlange ervaring en focus op datamanagement oplossingen, kunnen wij support en ondersteuning leveren op alle gewenste niveaus. Wij hebben directe contacten met leveranciers, een bewezen trackrecord en bij zowel CommVault als NetApp de hoogste partnerstatus.

Relevante cases
Scandia Gear
Scandia Gear
“Doordat de (IT) ontwikkelingen steeds sneller gaan, zochten wij een strategische kennispartner, die ons team kon aanvullen om de eerste stappen te zetten in de digitale transitie richting de cloud.”
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Ziekenhuis Gelderse Vallei
“Ik kon niet geloven dat hetgeen wat SJ-Solutions en Fujitsu voorstelde mogelijk was, maar we hadden de tests uitgevoerd en waren onder de indruk over de prestaties. Het was duidelijk de beste oplossing.”
ODC-Noord
ODC-Noord
“Wij hebben een OpenStack omgeving en de integratie tussen een back-up oplossing en OpenStack is complex. Het vraagt niet alleen om specifieke kenmerken van het back-up product, maar ook om specifieke kennis.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Jelte Jukkema, J.Jukkema@sj-solutions.nl.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Jelte Jukkema, J.Jukkema@sj-solutions.nl.
blank

Back To Top