Ga naar hoofdinhoud

Kostenbesparende software-defined storage

DataCore is voorloper én marktleider in software-defined storage. Dit betekent simpel gezegd, dat bedrijven zelf kunnen kiezen welke storage hardware ze kiezen en dat ze niet afhankelijk zijn van specifieke functionaliteiten van hardware fabrikanten. DataCore heeft een geavanceerde, hardware-onafhankelijke oplossing, die de provisioning, replicatie en bescherming van opslag, voor zowel grote als kleine bedrijven, op fundamentele wijze wijzigt.

Flexibiliteit én zekerheid

De kracht van de software-defined storage van DataCore, is dat het de hardware en IT-infrastructuur overstijgt. Het maakt niet uit welke hardware is gekocht of wanneer er hardware wordt vervangen. Of dat een deel al in de cloud is geplaatst. Met DataCore kan zowel de replicatie als de toegewezen storage over verschillende systemen en locaties worden gesynchroniseerd en verdeeld. Dit zorgt voor zekerheid (replicatie) én flexibiliteit, omdat het niet uitmaakt welke hardware wordt gebruikt.

Betalen per terabyte

Een ander belangrijk voordeel is het flexibele en transparante licentiemodel. Bij SANsymphony van DataCore wordt er afgerekend per terabyte die wordt gebruikt, ongeacht de onderliggende IT-infrastructuur. Dit zorgt ervoor dat er bij uitbreidingen of groei van de organisatie geen onverwachte kosten zijn in de vorm van extra licenties of agents. De data die wordt gebruikt die wordt ook afgerekend. Simpel en overzichtelijk.

DataCore specialisten

Net als DataCore is SJ-Solutions al 20 jaar gespecialiseerd in datamanagement. SJ-Solutions heeft de hoogste partnerstatus binnen het partnerprogramma van DataCore en heeft veel dieptekennis en gecertificeerde engineers. Bij diverse klanten in verschillende sectoren, hebben we gezamenlijk met DataCore en Fujitsu software-defined storage-omgevingen opgezet, die slim, efficiënt, energiezuinig én een sterk gereduceerde TCO hebben.

Green cloud

DataCore is ook onderdeel van de green cloud alliance. Een co-creatie en samenwerking met Fujitsu, Commvault en Cyxtera. De green cloud is een multi-cloud datamanagement platform conform de hoogste eisen aan security, privacy en compliance. Door de krachten te bundelen van al deze leveranciers en het beste van al deze oplossingen te combineren, kan er een krachtig en schaalbaar self service datamanagement platform worden geboden, vanuit één beheerinterface en op basis van een heldere én gunstige pay-as-you-go.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sander Rittersma, z.j.rittersma@sj-solutions.nl.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sander Rittersma, z.j.rittersma@sj-solutions.nl.

Back To Top