Ga naar hoofdinhoud

Onze security, privacy en compliance

De ISO-certificering is voor ons een belangrijke maatstaf voor de kwaliteit van onze diensten en een onmisbaar aspect van onze solutions en services. Klanten bouwen én vertrouwen op onze certificering.

Zowel SJ-Solutions als haar klanten, maar ook partners, moeten compliant zijn met wet- en regelgeving en voldoen aan de veiligheidseisen die worden gesteld. Voor ons is de ISO-certificering dan ook geen check in the box of momentopname maar een ‘way of working’ en onderdeel van ons DNA. We leggen de lat voor onszelf steeds hoger en streven bij iedere audit naar ‘geen bevindingen’. Onderstaand treft u onze certificaten. Wilt u meer weten over deze certificeringen, dan spreken we graag een keer af. Het is altijd leerzaam om kennis en ervaringen uit te wisselen en wij delen graag onze best practices.

Onze security, privacy en compliance

Sinds 2019

ISO27001

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe informatie beveiligd dient te worden om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie te kunnen borgen.

Sinds 2019

NEN7510

Informatiebeveiliging is een complexe en noodzakelijke verplichting voor zorgorganisaties, waar veel medische- en patiëntgegevens worden uitgewisseld. NEN 7510 is de norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector.

Sinds 2019

ISO 9001

ISO9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met een ISO 9001 certificaat wordt aangetoond, dat de processen om de kwaliteit van de organisatie continu te verbeteren, voldoen aan de internationale normen.

Sinds 2019

ISAE 3402

De ISAE 3402 is een assurance rapportage waarmee organisaties kunnen aantonen in control te zijn en dat processen op de juiste manier zijn ingericht én worden uitgevoerd. Bij een ISAE 3402 worden de kwaliteitsmaatregelen dus daadwerkelijk op werking worden getoetst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sebastiaan Bakker, s.bakker@sj-solutions.nl.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sebastiaan Bakker, s.bakker@sj-solutions.nl.
Back To Top