Ga naar hoofdinhoud

Een self-service cloudplatform

Het onderhouden van uw eigen datacenter, hardware en netwerk vraagt tijd. Alhoewel het vaak een overzichtelijke inspanning is, kan deze (kostbare) tijd ook in applicaties, eindgebruikers en ontwikkeling worden gestoken. Om dit mogelijk te maken bieden wij een cloud-infrastructuur waarop u zelf controle heeft over de servers en netwerken. Op basis van VMware Cloud Director technologie (VCD). Met VCD beschikt u over een self-service IT-omgeving waarin u onbeperkt servers kunt aan- en uitzetten en op- en af kunt schalen. Inclusief storage, netwerk en firewall.

Met échte pay-per-use

Het voordeel van ons VCD cloudplatform is het op- en afschalen waarbij de daadwerkelijk gebruikte servers worden belast. Gaat u een drukke periode tegemoet? Dan kunt u meer resources inzetten. Na de drukke periode, kunt u deze resources ook weer afschalen, waarbij u uitsluitend betaald voor wat u daadwerkelijk heeft gebruikt. Een écht pay-per-use model. Dit kan zowel handmatig als geautomatiseerd middels een API. Deze API kunt u ook gebruiken om de actuele status van de dienst en het gebruik uit te lezen.

Aanvullende diensten

Niks moet en alles kan. Dat is de gedachte van VCD. Dus wanneer u toch meer zekerheid wenst of een pilot in productie gaat, dan kunt u ook onze datamanagement solutions en security services inzetten. Zoals onze Back-up as a Service (BaaS) waarin u ook zelfstandig back-up jobs en restores kunt uitvoeren maar ook managed firewall, vulnerability management en endpoint protection (EDR).

Disaster recovery op VCD

Mocht u (onverhoopt) door een hack of calamiteit een secundaire omgeving nodig hebben, dan is VCD uitermate geschikt om – geheel los van uw andere netwerken – een infrastructuur op te bouwen voor analyse van een back-up of als disaster recovery. VCD is snel op te zetten, schaalbaar en flexibel, zodat u snel kunt handelen wanneer er veel fysieke schade is of data niet uit reguliere back-ups is terug te zetten op uw huidige infrastructuur.

Geheel vrijblijvend proberen?

Om het gemak van deze self-service cloudomgeving zelf te ervaren, maken we graag een demo-omgeving voor u aan. U kunt dan zelf en geheel vrijblijvend alle functies van VCD bekijken en ontdekken. Onze specialisten helpen u graag verder!

Relevante cases
Scandia Gear
Scandia Gear
“Doordat de (IT) ontwikkelingen steeds sneller gaan, zochten wij een strategische kennispartner, die ons team kon aanvullen om de eerste stappen te zetten in de digitale transitie richting de cloud.”
ODC-Noord
ODC-Noord
“Wij hebben een OpenStack omgeving en de integratie tussen een back-up oplossing en OpenStack is complex. Het vraagt niet alleen om specifieke kenmerken van het back-up product, maar ook om specifieke kennis.”
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Ziekenhuis Gelderse Vallei
“Ik kon niet geloven dat hetgeen wat SJ-Solutions en Fujitsu voorstelde mogelijk was, maar we hadden de tests uitgevoerd en waren onder de indruk over de prestaties. Het was duidelijk de beste oplossing.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, b.velders@sj-solutions.nl.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, b.velders@sj-solutions.nl.
blank

Back To Top