Ga naar hoofdinhoud

Managed data infrastructure op maat

Een goed draaiende data infrastructure is cruciaal voor de continuïteit en het succes van uw organisatie. Dit geldt niet alleen voor vandaag maar ook voor morgen en overmorgen. We leven in een snel veranderende en dynamische wereld. Daarom is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op een schaalbare en flexibele infrastructuur die met u meegroeit en de continuïteit van uw organisatie en data borgt.
Onze oplossingen:

Uw verwachtingen en ambities

Om tot een goed ontwerp en voorstel te komen, is het belangrijk om exact te weten wat u doet, wat uw verwachtingen zijn en volledige context te hebben van uw organisatie en stakeholders. Wat zijn kritische succesfactoren en randvoorwaarden? Welke plannen en ambities moeten nog worden gerealiseerd? Deze vragen en business requirements, waaronder de eisen op het gebied van security, privacy en compliance, vormen altijd het vertrekpunt van onze Managed data infrastructure solutions.

Een goed begin is maar de helft

Vanuit de business context en business requirements ontwerpen wij een Managed data infrastructure op maat. Wij stemmen performance, capaciteit en schaalbaarheid af op uw huidige en verwachte toekomstige (data) behoeften. Dit is slechts het begin.
Met ons Managed infrastructure portfolio zorgen wij ervoor dat alles soepel blijft verlopen. Wij monitoren uw infrastructuur, dragen zorg voor hardwarematig en softwarematig onderhoud, doen op verzoek aanpassingen en geven advies om uw prestaties op het gewenste niveau te houden. Zo bent u ervan verzekerd dat u het maximale uit uw investering blijft halen. Gedurende de volledige levensduur.

Onafhankelijke en hybride oplossingen

Een belangrijk uitgangspunt van onze Managed data infrastructure en werkwijze, is dat we leveranciersonafhankelijk denken en werken. We zijn niet gebonden aan één oplossing of leverancier. We kijken wat u het beste past. In sommige gevallen is een hybride oplossing veel verstandiger. Iedere oplossing heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Er is niet één oplossing die iedereen past.

Volledig beheer van uw data infrastructure

Met ruim 20 jaar aan kennis en ervaring, een team van specialisten en directe relaties met meerdere fabrikanten, kunnen we u op meerdere manieren helpen met uw Managed infrastructure. Wij leveren kennis en kunde op het gebied van Fujitsu, Hitachi, NetApp, IBM, VMware, Fortinet, Juniper en meer. Dit doen we zowel reactief (support) als proactief (managed), zodat er altijd ondersteuning geboden kan worden op een manier die past bij uw organisatie en bedrijfsvoering.

Relevante cases
KLM Equipment Services
KLM Equipment Services
“We hebben gedurende twee weken het nieuwe storageplatform parallel gedraaid met het oude systeem, terwijl de engineers van SJ-Solutions ons hebben bijgestaan bij het migreren van alle virtuele machines en data.”
Scandia Gear
Scandia Gear
“Doordat de (IT) ontwikkelingen steeds sneller gaan, zochten wij een strategische kennispartner, die ons team kon aanvullen om de eerste stappen te zetten in de digitale transitie richting de cloud.”
Koninklijke Vezet
Koninklijke Vezet
“We hebben een lange en uitstekende relatie met SJ-Solutions en vertrouwden hun team van experts om met de juiste storage oplossing te komen, toen het contract van onze vorige oplossing op zijn einde liep.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Nordi Malih, n.malih@sj-solutions.nl.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Nordi Malih, n.malih@sj-solutions.nl.
blank

Back To Top