Ga naar hoofdinhoud

De gouden standaard in virtualisatie

VMware is een Amerikaans softwarebedrijf met diverse oplossingen voor het virtualiseren van servers, werkplekken en applicaties. VMware is op dit gebied ‘de gouden standaard’ geworden en heeft een mate van stabiliteit, beschikbaarheid en flexibiliteit, die op eenzame hoogte staat en niet is te vergelijken met andere virtualisatiesoftware.

Optimaal gebruik resources

De kracht van VMware, is dat de virtualisatiesoftware slimmer met (cloud)resources omgaat. De druk op resources neemt alleen maar verder toe. Of dit nou lokaal is of in de cloud; applicaties vragen meer en gebruikers verwachten meer. Dit is precies waar de toegevoegde waarde van VMware ligt. Door de resources slimmer te virtualiseren en te verdelen qua workload, hoeven er geen extra resources ingekocht te worden maar kan er in sommige gevallen zelfs met minder resources worden gewerkt, wat weer aanzienlijk scheelt in de kosten.

Op maat en als self-service

Door de flexibiliteit van VMware en de verschillende solutions, kunnen wij zowel on-premises, hybride als volledige self-service cloudomgevingen bieden op basis van VMware. Met ons VCD platform, kunt u zelf servers op- en afschalen en storage toewijzen. Voor een disaster recovery of tijdelijke voorziening bijvoorbeeld. Geheel geautomatiseerd, self-service en met een echte pay-per-use. Maar ook on-premises of hybride solutions of managed platformen. Onze VMware specialisten kunnen uw IT-organisatie adviseren, ondersteunen en begeleiden met diverse VMware oplossingen en in de transitie naar de cloud.

Gevirtualiseerd netwerk

Naast de server-, werkplek- en applicatie solutions, biedt VMware met NSX ook een gevirtualiseerd netwerk. Software-gedefinieerd en naadloos geïntegreerd met de server en werkplek virtualisatie, waardoor menselijke fouten worden gereduceerd, alles volgens de standaarden en best practices met elkaar interacteert en de security omhooggaat. Werkplek, server én netwerk worden efficiënt en effectief gevirtualiseerd voor een optimaal gebruik van de resources.

VMware specialist

SJ-Solutions is enrolled authorised partner op basis van de brede expertise en jarenlange ervaring met de virtualisatiesoftware van VMware. Wij hebben diverse oplossingen ontworpen en geïmplementeerd voor zowel server- als werkplekomgevingen. Inclusief onderhoud en support en conform de hoogste standaard van security, privacy en compliance. Wilt u advies of een keer sparren over de mogelijkheden van onze of uw VMware-platform, dan spreken we graag een keer af!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Johan de Stigter, j.destigter@sj-solutions.nl.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Johan de Stigter, j.destigter@sj-solutions.nl.

Back To Top