Ga naar hoofdinhoud

Een vaste waarde in storage en datamanagement

NetApp is al sinds 1992 een sleutelspeler in het opslaan van data. Ooit begonnen met een NFS-server en nu een wereldspeler in de digitale transitie van bedrijven. NetApp heeft met haar storage platformen echt impact gemaakt en een belangrijke bijdrage geleverd aan het opslaan en uitwisselen van digitale content. NetApp is vandaag de dag meer dan storage alleen en heeft ook tooling voor databeschikbaarheid en cloud integraties met alle grote cloud aanbieders wereldwijd.

Integraties en koppelingen

De unieke positie van NetApp komt voort uit het continu innoveren van de storageplatformen en het doen van hele gerichte overnames om de storage te koppelen en te integreren met andere cloudplatformen. Hierdoor is NetApp heel breed in te zetten. Van on-premises storage systemen tot scale-out object storage en hybride cloud storage. NetApp heeft een uiterst efficiënte en intelligente data replicatie van on-premises naar private of public cloud storage. Vrijwel iedere vorm van As a Service (AaS) is mogelijk, zowel lokaal – middels software defined storage – als in de public cloud.

Digitale transitie

De kracht van NetApp is dat ze een breed portfolio van storage solutions hebben, dat goed aansluit op de fase waar uw organisatie zich in bevind. Iedere organisatie groeit en ontwikkelt zich immers in haar eigen tempo. Er is niet één routeboek voor de digitale transitie. Dit is per branche en sector verschillend en ook afhankelijk van de eisen ten aanzien van security, privacy en compliance. NetApp biedt zowel storage oplossingen voor zowel lokale, hybride als cloudomgevingen en specifiek de transitie van lokaal naar de cloud. Dit maakt dat de oplossingen van NetApp meegroeien met uw organisatie.

NetApp specialist

SJ-Solutions is gold partner van NetApp en heeft deze hoogste partnerstatus op basis van de brede expertise en jarenlange ervaring met het portfolio en de solutions van NetApp. Wij hebben diverse oplossingen geïmplementeerd door de jaren heen. Van ontwerp tot realisatie en in vrijwel alle gevallen inclusief onderhoud en support. Onze NetApp specialisten kijken en denken graag met u mee om tot de juiste setup van solutions te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Bart Speller, b.speller@sj-solutions.nl.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Bart Speller, b.speller@sj-solutions.nl.

Back To Top