Ga naar hoofdinhoud

Slimmer, sneller én meer flexibiliteit

Highlights van de samenwerking:

Koninklijke Vezet is al sinds 1914 een pioneer in de landbouw, productie en levering van (dag)verse producten. Dit heeft geresulteerd in klinkende cijfers en een leidende positie in Europa op het gebied van gemaksgroente, gesneden fruit, salades en koelverse maaltijden. In de fabrieken van Koninklijke Vezet komt dagelijks 1,5 miljoen kilo aan grondstoffen binnen. Daar worden meer dan 250 verschillende dagverse producten van gemaakt. Met een hecht team van specialisten, 5 fabrieken en meer dan 60 nationaliteiten, is Koninklijke Vezet een vaste waarde voor supermarkten in Europa.

Klantperspectief – Andre Weits, ICT Manager, Koninklijke Vezet

Expertise van SJ-Solutions

“Wij maken gebruik van een complex storage systeem. Toen het contract van onze vorige oplossing op zijn einde liep, was het logisch om andere manieren van storage beheer te verkennen. We waren op zoek naar een betere en eenvoudigere manier voor het aansluiten van onze hardware, fibre channels en controllers. We hebben een lange en uitstekende relatie met SJ-Solutions en vertrouwden hun team van experts om met de juiste storage oplossing te komen.”

Software defined storage

“Een van de belangrijkste criteria was om de complexiteit van de hardware-defined logica te verschuiven naar een meer softwarematig platform. Dit zou het beheer en onderhoud van de office tools, ERP-applicaties en op maat gemaakte productie-oplossingen vergemakkelijken. SJ-Solutions weet wat onze wensen en eisen zijn, dus toen ze met een voorstel kwamen om Fujitsu hardware met DataCore in te zetten, waren we ervan overtuigd dat het zou voldoen aan onze behoeften. Er was uiteraard wel wat tijdsdruk, omdat de huurovereenkomst op onze bestaande hardware op zijn einde liep.”

De kracht van Datacore

DataCore is al 20 jaar marktleider en trendsetter in software-defined storage. De storage virtualisatie software van DataCore, maakt het mogelijk om de storage architectuur naadloos te beheren en gigantische prestatieverbeteringen te realiseren. Tegen een fractie van de kosten van traditionele hardware-oplossingen. Ook lost de software (SANsymphony-V) veel storage-gerelateerde uitdagingen op van server- en desktopvirtualisatie. DataCore is een actieve, transparante virtualisatie-laag over diverse storage hardware, waarmee de beschikbaarheid, prestaties en efficiënt storage gebruik kunnen worden gemaximaliseerd.

Bij Koninklijke Vezet wordt de DataCore software gehost op tien Fujitsu Primergy RX2530 M2 apparaten in combinatie met Fujitsu ETERNUS DX200 storage. De oplossing staat opgesteld in twee verschillende datacenters voor extra beschikbaarheid en heeft momenteel 60TB aan gespiegelde data capaciteit.

Naadloze migratie en transitie

Alle data is gemigreerd zonder downtime. “We hadden slechts 6TB aan file-based data te migreren in een geplande tijdsframe. Dit hebben we parallel aan de bestaande storage uitgevoerd om de risico’s te minimaliseren”, zegt Weits. “Samenwerkend met Fujitsu en SJ-Solutions heeft het hele project ongeveer twee maanden in beslag genomen. Een mooie prestatie, aangezien onze omgeving 125 virtuele machines omvat waar al onze bedrijfskritische applicaties op draaien.”

Nieuwe inzichten en mogelijkheden

“Vanwege de software-defined storage oplossing, is er een hoop meer flexibiliteit in de manier waarop we onze data kunnen opslaan en benaderen. Het heeft ook een ingebouwde capaciteit om onze verwachte datagroei aan te kunnen”, vervolgt Weits. “Dit stelt ons in staat om oude data te analyseren en inzicht te geven, wat ons helpt om de productie beter te overzien, apparatuur efficiënter te onderhouden en toekomstige ontwikkelingen beter te voorspellen. Het systeem is zeer betrouwbaar gebleken, wat de lasten op mijn IT-team verlicht en hen in staat stelt om hun capaciteiten ergens anders op te richten. Het doet gewoon zijn werk en geeft ons de tools om efficiënter te werken.”

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top