Ga naar hoofdinhoud

Continu aanscherpen en verbeteren

SJ-Solutions is in 2003 ontstaan vanuit inhoud en kwaliteit. Doordat we veel kennis hadden van datamanagement, werden we al snel een ‘trusted advisor’ voor zowel onze klanten als partners. Met onze kennis en ervaring zijn we vandaag de dag nog steeds een gespecialiseerde partner voor onze klanten en leveranciers. We hebben een trackrecord opgebouwd in de zorg en in het overheidsdomein en kijken nog steeds iedere dag naar de juiste bouwblokken en oplossingen voor het ontwerpen, bouwen en beheren van hoogwaardige datamanagement solutions. Dit doen we door actief samen te werken met partners. We streven naar maximale kwaliteit en een constant hoog niveau door iedere dag met onze partners te sparren, samen te werken en de lat voor onszelf én onze partners hoger te leggen. Dit is een cultuur en dynamiek die hoort bij de veiligheid van data. Een drive die uitgaat van het continu aanscherpen en verbeteren van de kwaliteit en veiligheid.

Laatste nieuws

De kracht van samenwerken

Het fundament onder het succes en het bestaan van SJ-Solutions, is de kennisdeling en samenwerking die wij zoeken met alle partijen die een bijdrage leveren aan het veilig opslaan en toegankelijk houden van de data van onze klanten. Hierbij gaan we er altijd vanuit dat niemand de wijsheid in pacht heeft en dat we gezamenlijk werken aan de best mogelijke oplossing. Door open te staan voor elkaars inzichten, ontstaat een duurzame samenwerking met klanten en leveranciers op basis van gelijkwaardigheid, inhoud en kwaliteit.

Gedreven en kennisintensieve organisatie

Wij werken graag met mensen en organisaties die expert zijn op hun vakgebied. Specialisten die nieuwsgierig zijn, passie hebben voor hun vak en iedere dag willen blijven leren. Hierdoor kunnen wij ook weer leren en komen we gezamenlijk tot een beter resultaat. Deze dynamiek van sparren, elkaar uitdagen en continu willen blijven verbeteren, zorgt voor de hoge klanttevredenheid en de lange relaties die wij hebben met onze klanten. We zijn open, transparant en werken doorlopend aan de kwaliteit van onze oplossingen.

Een 9+ mentaliteit

In alles wat we doen, streven we naar een 9+. Bij iedere stap, klein of groot, stellen we vragen en denken we na over de kwaliteit. Kan het beter? Wat zijn de alternatieven? Wat zijn de best practices? Door bij iedere stap na te denken over de kwaliteit, creëren we een 9+ standaard en een constant hoog niveau. Een standaard waarmee we het verschil maken en waarmee we van toegevoegde waarde kunnen zijn én blijven voor onze partners en klanten.

Vacature
Allround marketeer
Ben jij een creatieve, veelzijdige en snelle denker? Weet je de juiste kanalen te vinden om onze klanten, kennis en cultuur over te brengen naar een breder publiek? En heb je ook nog een goede pen?
Vacature
Sr. Virtualisatie engineer
Heb jij ervaring met complexe IT-infrastructuren? En heb je dit ook op papier staan? Oftewel ben jij een senior engineer die zowel aan een ontwerp kan werken maar ook hands-on uitblinkt?
Vacature
Project- & Servicemanager
Kun jij complexe Managed IT oplossingen van A tot Z opleveren? En doe je dit met een heldere planmatige aanpak en in goed overleg met de klant en je team? Dan komen wij graag in contact met jou!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top