Ga naar hoofdinhoud

Continu aanscherpen en verbeteren

SJ-Solutions is in 2003 ontstaan vanuit inhoud en kwaliteit. Doordat we veel kennis hadden van datamanagement, werden we al snel een ‘trusted advisor’ voor zowel onze klanten als partners. Met onze kennis en ervaring zijn we vandaag de dag nog steeds een gespecialiseerde partner voor onze klanten en leveranciers. We hebben een trackrecord opgebouwd in de zorg en in het overheidsdomein en kijken nog steeds iedere dag naar de juiste bouwblokken en oplossingen voor het ontwerpen, bouwen en beheren van hoogwaardige datamanagement solutions. Dit doen we door actief samen te werken met partners. We streven naar maximale kwaliteit en een constant hoog niveau door iedere dag met onze partners te sparren, samen te werken en de lat voor onszelf én onze partners hoger te leggen. Dit is een cultuur en dynamiek die hoort bij de veiligheid van data. Een drive die uitgaat van het continu aanscherpen en verbeteren van de kwaliteit en veiligheid.

Laatste nieuws

De kracht van samenwerken

Het fundament onder het succes en het bestaan van SJ-Solutions, is de kennisdeling en samenwerking die wij zoeken met alle partijen die een bijdrage leveren aan het veilig opslaan en toegankelijk houden van de data van onze klanten. Hierbij gaan we er altijd vanuit dat niemand de wijsheid in pacht heeft en dat we gezamenlijk werken aan de best mogelijke oplossing. Door open te staan voor elkaars inzichten, ontstaat een duurzame samenwerking met klanten en leveranciers op basis van gelijkwaardigheid, inhoud en kwaliteit.

Gedreven en kennisintensieve organisatie

Wij werken graag met mensen en organisaties die expert zijn op hun vakgebied. Specialisten die nieuwsgierig zijn, passie hebben voor hun vak en iedere dag willen blijven leren. Hierdoor kunnen wij ook weer leren en komen we gezamenlijk tot een beter resultaat. Deze dynamiek van sparren, elkaar uitdagen en continu willen blijven verbeteren, zorgt voor de hoge klanttevredenheid en de lange relaties die wij hebben met onze klanten. We zijn open, transparant en werken doorlopend aan de kwaliteit van onze oplossingen.

Een 9+ mentaliteit

In alles wat we doen, streven we naar een 9+. Bij iedere stap, klein of groot, stellen we vragen en denken we na over de kwaliteit. Kan het beter? Wat zijn de alternatieven? Wat zijn de best practices? Door bij iedere stap na te denken over de kwaliteit, creëren we een 9+ standaard en een constant hoog niveau. Een standaard waarmee we het verschil maken en waarmee we van toegevoegde waarde kunnen zijn én blijven voor onze partners en klanten.

Vacature
Back-up engineer
Weet je alles van back-up en datamanagement? Kun je goed overweg met Commvault? En wil je graag impact maken op de mission critical data van onze klanten?
Vacature
Partnermanager
Krijg jij energie van nieuwe klanten? Werk je graag samen en spreek je je talen? En durf jij mensen te challengen om samen succesvol te zijn?
Vacature
Netwerk engineer
Weet jij altijd de juiste route? Kun je op iedere laag in het netwerk uit de voeten en heb je minimaal 3 jaar werkervaring? En wil je graag impact maken op de managed cloudomgeving van onze klanten?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top