Ga naar hoofdinhoud

Op- en afschalen van uw infrastructuur

Iedere organisatie heeft zijn eigen kenmerken, processen en IT-systemen. Sommige bedrijven hebben nog alles lokaal, sommige bedrijven hebben een eigen datacenter, sommige bedrijven zitten (deels) in de cloud en sommige bedrijven leveren andere bedrijven cloud. Wij zijn er trots op dat wij in alle scenario’s en voor alle bedrijven toegevoegde waarde kunnen leveren met onze Infrastructure as a Service (IaaS) oplossingen.

Geen omkijken meer

Wij beheren uw infrastructuur tot en met de hypervisor. Dit kan op bestaande of nieuwe hardware en in uw eigen datacenter of in een gehuurd datacenter. Wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van uw (virtuele) resources zonder zelf om te hoeven kijken naar de onderliggende componenten. Wij beheren uw datacenter netwerk, storage netwerk, storage, servers en hypervisor.

Schaalbaar en flexibel

Een van de kenmerken en voordelen van IaaS, is dat de hardware op- en afgeschaald kan worden en dat het maandelijkse bedrag daar ook op aangepast wordt. Wij kunnen hardware leveren maar bieden ook de flexibiliteit om hardware on-demand af te nemen, waarbij enkel de gebruikte resources betaald worden. Zo worden investeringen voorkomen en heeft u de flexibiliteit om te groeien of te krimpen, zonder dit 5 jaar van tevoren in te hoeven schatten.

Ook voor IT Service Providers

Wij werken ook graag voor IT-dienstverleners met een eigen IaaS. Het hebben van uw eigen IaaS zorgt ervoor dat u uw datacenterdiensten dicht bij de rest van uw organisatie kunt houden. Zo voorkomt u onnodige complexiteit en latency. Prima wat ons betreft. Wij zijn een verlengstuk van uw IT-organisatie. Zo zorgen wij standaard voor alle afhandeling van hardwaredefecten, verhelpen we incidenten, voeren we standaard en niet standaard wijzigingen door en geven we proactief advies. We leveren daarmee alle diensten die ervoor zorgen dat u zelf geen noodzaak meer heeft tot kennisopbouw en kennisborging binnen uw eigen organisatie.

Van advies en support tot volledig beheer

Wij leveren kennis en kunde op het gebied van Fujitsu, Hitachi, NetApp, IBM, VMware, Fortinet, Juniper en meer. Dit doen we zowel reactief (support) als proactief (managed) zodat er altijd ondersteuning kan worden geboden op een manier die past bij uw organisatie en bedrijfsvoering. Met onze supportdiensten brengen wij kennis en kunde in op de momenten dat u hier behoefte aan heeft. Onze managed services gaan een stapje verder. In dat geval nemen wij de verantwoordelijkheid voor het juist functioneren op basis van heldere dienstbeschrijvingen en SLA’s, zodat u exact weet wat u van ons kunt verwachten.

Relevante cases
Koninklijke Vezet
Koninklijke Vezet
“We hebben een lange en uitstekende relatie met SJ-Solutions en vertrouwden hun team van experts om met de juiste storage oplossing te komen, toen het contract van onze vorige oplossing op zijn einde liep.”
ODC-Noord
ODC-Noord
“Wij hebben een OpenStack omgeving en de integratie tussen een back-up oplossing en OpenStack is complex. Het vraagt niet alleen om specifieke kenmerken van het back-up product, maar ook om specifieke kennis.”
KLM Equipment Services
KLM Equipment Services
“We hebben gedurende twee weken het nieuwe storageplatform parallel gedraaid met het oude systeem, terwijl de engineers van SJ-Solutions ons hebben bijgestaan bij het migreren van alle virtuele machines en data.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, b.velders@sj-solutions.nl.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, b.velders@sj-solutions.nl.
blank

Back To Top