Ga naar hoofdinhoud

De juiste bouwblokken

Het selecteren van de juiste oplossingen en cloud bouwblokken is een essentieel onderdeel van ons vak. Zie het als de juiste ingrediënten waar een sterrenchef naar zoekt om zijn klanten te verbazen met hoogstaande gerechten. Onze datamanagement solutions zijn gebaseerd op hoogstaande bouwblokken en geselecteerd op basis van jarenlange ervaring en de hoogste security standaarden.

Data altijd en overal veilig en toegankelijk

De datamanagementoplossingen van Commvault zijn een begrip en zorgen voor de bescherming van uw data. Op een veilige en toegankelijke manier. Met Commvault haalt u moderne technologie in huis voor snapshots, back-up en restore, disaster recovery, replicatie, compliance en archivering. Alles vanuit één beheerinterface. Lees meer over Commvault.

Kostenbesparende software-defined storage

DataCore is voorloper én marktleider in software-defined storage. Het maakt niet uit welke hardware is gekocht of wanneer er hardware wordt vervangen. Of dat een deel al in de cloud is geplaatst. Met DataCore kan zowel de replicatie als de toegewezen storage over verschillende systemen en locaties worden gesynchroniseerd en verdeeld. Lees meer over Datacore.

Een unieke samenwerking

Fujitsu is meer dan een hardware fabrikant. Ze hebben een bredere kijk op de wereld en steken veel tijd en energie in samenwerkingen en innovatie. Hierdoor zijn ze een belangrijke technologiepartner voor gevestigde namen als Microsoft, VMware en SAP maar ook voor datamanagementspecialisten als SJ-Solutions. Lees meer over Fujitsu.

Focus op data en kwaliteit

Een belangrijk kenmerk van de storage solutions van Hitachis Vantara is de ongekend hoge kwaliteit van de storage systemen. Als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid maakt Hitachi echt een verschil in het enterprise segment ten opzichte van andere storage solutions. Lees meer over Hitachi.

Een vaste waarde in storage en datamanagement

De unieke positie van NetApp komt voort uit het continu innoveren van de storageplatformen en het doen van hele gerichte overnames om de storage te koppelen en te integreren met andere cloudplatformen. Hierdoor is NetApp heel breed in te zetten. Van on-premises storage systemen tot scale-out object storage en hybride cloud storage. Lees meer over NetApp.

De gouden standaard in virtualisatie

De kracht van VMware, is dat de virtualisatiesoftware slimmer met (cloud)resources omgaat. De druk op resources neemt alleen maar verder toe. Of dit nou lokaal is of in de cloud; applicaties vragen meer en gebruikers verwachten meer. Dit is precies waar de toegevoegde waarde van VMware ligt. Lees meer over VMware.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sander Rittersma, z.j.rittersma@sj-solutions.nl.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sander Rittersma, z.j.rittersma@sj-solutions.nl.
blank

Back To Top