Ga naar hoofdinhoud

De mogelijkheden van Cloud Services

We leven in een snel veranderende wereld, met nieuwe technologie en veel mogelijkheden in de cloud. Tegelijk zijn deze cloud services geen oplossing op zichzelf. Het is geen wondermiddel. IT is altijd faciliterend aan de business en niet andersom. Het is een middel om uw businessprocessen te ondersteunen en uw ambities te realiseren. Welke cloudoplossing hier het beste bij past, is afhankelijk van uw verwachtingen, business context en (security) requirements.
Onze oplossingen:

Kennis opbouwen over de cloud

Een complicerende factor is de constante druk die op IT-afdelingen staat. Enerzijds moet de continuïteit worden geborgd en anderzijds wil men flexibiliteit en nieuwe mogelijkheden. Een spagaat tussen de waan van de dag en nieuwe mogelijkheden creëren en ontwikkelen. Vaak met een beperkt budget en beperkte resources. Wij kunnen een deel van de druk op uw IT-afdeling wegnemen. Gezamenlijk ontwikkelen we een roadmap richting de cloud, die past bij uw bedrijfsvoering, uw ambities en business requirements. U voegt specialistische kennis toe aan uw IT-afdeling en hoeft dit niet meer zelf op te bouwen in een krappe arbeidsmarkt.

De voordelen van cloud services

De cloud is een containerbegrip. Dit zegt – net als bij een auto – nog niks over het doel, de mogelijkheden, de prestaties en de veiligheid. Kort samengevat biedt de cloud de mogelijkheid om te focussen op applicaties, ontwikkeling en eindgebruikers. En minder op hardware en infrastructuur. Welke cloud service hiervoor het meest geschikt is, bepalen we op basis van uw huidige infrastructuur, requirements, beoogde infrastructuur en de wensen en eisen ten aanzien van security, privacy en compliance. Dit kan een private cloud, public cloud, hybride cloud of combinatie zijn. Gezamenlijk maken we een roadmap en transitie richting een cloudoplossing die past bij uw business context, zodat u daadwerkelijk kunt profiteren van de voordelen van de cloud en kunt focussen op uw core business.

Samenwerken in de cloud

Wij bedenken, bouwen en beheren cloudoplossingen op maat. Dit doen we op basis van standaard bouwblokken, bewezen technologie en best practices. We hebben een bewezen trackrecord, directe aanspreekpunten bij leveranciers en werken altijd op basis van persoonlijk contact en een uitgekiende governance op alle niveaus. Hiermee borgen we de samenwerking, de continuïteit én uw ambities. De digitale transitie is immers een continu proces, dat niet op één moment is gerealiseerd of afgevinkt.

Relevante cases
Scandia Gear
Scandia Gear
“Doordat de (IT) ontwikkelingen steeds sneller gaan, zochten wij een strategische kennispartner, die ons team kon aanvullen om de eerste stappen te zetten in de digitale transitie richting de cloud.”
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Ziekenhuis Gelderse Vallei
“Ik kon niet geloven dat hetgeen wat SJ-Solutions en Fujitsu voorstelde mogelijk was, maar we hadden de tests uitgevoerd en waren onder de indruk over de prestaties. Het was duidelijk de beste oplossing.”
Koninklijke Vezet
Koninklijke Vezet
“We hebben een lange en uitstekende relatie met SJ-Solutions en vertrouwden hun team van experts om met de juiste storage oplossing te komen, toen het contract van onze vorige oplossing op zijn einde liep.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Nordi Malih , n.malih@sj-solutions.nl.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Nordi Malih , n.malih@sj-solutions.nl.
blank

Back To Top