Ga naar hoofdinhoud

Focus op data en kwaliteit

De naam Hitachi kennen veel mensen van gereedschap, televisie, airco of trein maar Hitachi is ook een vooraanstaande specialist in dataoplossingen. Sinds enkele jaren is de focus van Hitachi Vantara – zoals de data en IoT tak wordt genoemd – volledig gericht op data-storage, data-integratie en data-analyse. Niet alleen de opslag maar de gehele toepassing en analyse van IoT data staat centraal. Dit maakt Hitachi Vantara een belangrijke partner voor mid- en enterprise storage solutions.

Kwaliteit van Hitachi Vantara

Een belangrijk kenmerk van de storage solutions van Hitachis Vantara is de ongekend hoge kwaliteit van de storage systemen. Als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid maakt Hitachi echt een verschil in het enterprise segment ten opzichte van andere storage solutions. Hierdoor zijn de return on investment (ROI) en return on assets (ROA) indrukwekkend en zijn er harde garanties te geven op de beschikbaarheid.

Innovatie en focus

De vorming van Hitachi Vantara is een duidelijke focus op de steeds meer verbonden wereld en de behoefte aan data-analyse en inzichten. Door IoT komt er zoveel data, dat de analyse en interpretatie van data steeds ingewikkelder wordt, steeds meer capaciteit vraagt en zodoende onlosmakelijk is verbonden met manier waarop data wordt opgeslagen. Hitachi kijkt breder dan de opslag van data en infrastructuur. Dit sluit naadloos aan op onze visie, dat de opslag van data een middel is en geen doel op zich. De business context en beoogde data-analyse bepalen welke storage solutions geschikt zijn en niet andersom.

Hitachi Vantara specialist

Wij zijn al jarenlang partner van Hitachi en binnen Nederland één van de belangrijkste partners voor Edge-to-Core-to-Cloud Infrastructure én Intelligent Data Operations. Wij hebben door de jaren heen veel expertise en best practices opgebouwd voor de implementatie van en het onderhoud op hybrid storage systems, advanced data deduplication en storage virtualization.

Ondersteuning en support

In Nederland beschikt Hitachi Vantara over een European Distribution Center in Zaltbommel. Dit maakt dat de distributie, expertise én assemblage dichtbij is en er hele korte lijnen zijn met Hitachi Vantara. In Zaltbommel worden ook presentaties en showcases gegeven, zodat u letterlijk en figuurlijk kunt zien wat de waarde is van de storage solutions. Wij spreken graag een keer met u af in Zaltbommel!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sander Rittersma, z.j.rittersma@sj-solutions.nl.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sander Rittersma, z.j.rittersma@sj-solutions.nl.

Back To Top