Ga naar hoofdinhoud

Een unieke samenwerking met Fujitsu

Al meer dan 80 jaar is Fujitsu een vaste waarde en gevestigde naam in het ontwerpen en produceren van (storage) hardware. Door het duurzame en innovatieve ontwerp van de hardware, worden energiebesparingen van 40% gerealiseerd ten opzichte van alle andere leveranciers. Fujitsu gelooft net als SJ-Solutions in samenwerking. Dit heeft geresulteerd in een unieke samenwerking van 20 jaar, diverse awards, klinkende referenties en een bijzondere co-creatie: green cloud.

Digitale transitie van Fujitsu

Fujitsu is meer dan een hardware fabrikant. Ze hebben een bredere kijk op de wereld en steken veel tijd en energie in samenwerkingen en innovatie. Hierdoor zijn ze een belangrijke technologiepartner voor gevestigde namen als Microsoft, VMware en SAP maar ook voor datamanagementspecialisten als SJ-Solutions. Vanuit hun 2030 visie wordt er gewerkt aan duurzame en innovatieve technologie, die bedrijven helpt in de digitale transitie en het creëren van een verbonden wereld.

Duurzaam en energiebesparend

Fujitsu zet dus in op innovatie en duurzaamheid. Dit heeft gezorgd voor een energiezuinige architectuur, die gigantische besparingen oplevert. Dit is gunstig voor de oplopende energierekening maar ook in een breder aspect, de footprint van IT en technologie op de wereld. Wij werken al jarenlang succesvol met de hardware van Fujitsu. Naast de betrouwbaarheid en energiebesparing, is de support vanuit Fujitsu proactief en uniek in zijn soort. Dit maakt dat we samen optrekken in klantprojecten en één aanspreekpunt vormen voor de klant.

Leidende positie in Europa

Door de nauwe samenwerking met partners en andere tech-bedrijven, heeft Fujitsu inmiddels een leidende positie in Europa voor onder andere managed workspace. Een resultaat van de open samenwerking, de jarenlange ervaring met zowel legacy als cloud en het vermogen om te kunnen veranderen op basis van een heldere visie. Niet alleen voor storage maar ook voor diverse cloudoplossingen is Fujitsu een belangrijke partner voor SJ-Solutions.

Green cloud

Een bevestiging van de succesvolle samenwerking is de recente co-creatie waarin Fujitsu en SJ-Solutions samen met Commvault, DataCore en Cyxtera de green cloud hebben opgezet. Vanuit een brainstormsessie met 25 bedrijven is dit multi-cloud datamanagement platform uitgedacht conform de hoogste eisen aan security, privacy en compliance. Geheel self service, vanuit één beheerinterface en op basis van een heldere én gunstige pay-as-you-go. Samen met Fujitsu en de andere partners zal de green cloud worden doorontwikkeld. Meer over de green cloud alliance leest u hier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Johan de Stigter, j.destigter@sj-solutions.nl.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Johan de Stigter, j.destigter@sj-solutions.nl.

Back To Top