Ga naar hoofdinhoud

Private cloud geheel op maat

Wij bieden een managed private cloud oplossing vanuit onze eigen datacenters. Hierdoor beschikt u over een schaalbare, flexibele én veilige IT-omgeving en kunt u volledig focussen op uw business en applicaties. Wij zorgen voor alle onderliggende technologie en infrastructuur. Altijd op basis van standaard bouwblokken en gebaseerd op uw business context en requirements.

Alles dubbel uitgevoerd

Doordat wij de managed private cloud diensten aanbieden vanuit onze eigen datacenters, zijn we volledig in control over alle lagen van de dienstverlening. Alle data wordt altijd in twee datacenters opgeslagen, waarbij per datacenter de private cloud opgebouwd is uit volledig dubbel uitgevoerde componenten. Hierdoor kunnen we harde beschikbaarheidsgaranties geven en alle beschikbaarheidseisen realiseren in combinatie met Disaster Recovery dienstverlening.

Private cloud met heldere SLA

Aangezien wij altijd een private cloud op basis van uw business context en requirements opbouwen, kunnen we duidelijke afspraken maken in een service level agreement. We bepalen gezamenlijk de private cloud oplossing en leggen gezamenlijk de afspraken vast. Onze managed private cloud is een totaaloplossing, dus u heeft geen omkijken meer naar het beheer, de monitoring, de back-up en de hardware aspecten. Daar zorgen wij voor. Altijd gebaseerd op best practices, bewezen technologie en conform de hoogste standaarden qua security, privacy en compliance.

Samenwerking en governance

Organisaties zijn altijd in beweging. Er zijn interne verschuivingen, nieuwe mogelijkheden en kansen waarop u wilt inspelen. Dit betekent dat uw IT-omgeving ook moet kunnen veranderen. Dit vraagt om een goede samenwerking. Niet alleen tussen ons maar ook met alle andere IT-partners die een bijdrage leveren aan uw succes. Middels een duidelijke governance op strategisch, tactisch en operationeel niveau borgen we onze samenwerking en de dynamiek van uw business. Op die manier weet u zeker dat u niet alleen vandaag maar ook morgen en overmorgen kunt inspelen op de veranderingen in de markt.

Relevante cases
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Ziekenhuis Gelderse Vallei
“Ik kon niet geloven dat hetgeen wat SJ-Solutions en Fujitsu voorstelde mogelijk was, maar we hadden de tests uitgevoerd en waren onder de indruk over de prestaties. Het was duidelijk de beste oplossing.”
ODC-Noord
ODC-Noord
“Wij hebben een OpenStack omgeving en de integratie tussen een back-up oplossing en OpenStack is complex. Het vraagt niet alleen om specifieke kenmerken van het back-up product, maar ook om specifieke kennis.”
KLM Equipment Services
KLM Equipment Services
“We hebben gedurende twee weken het nieuwe storageplatform parallel gedraaid met het oude systeem, terwijl de engineers van SJ-Solutions ons hebben bijgestaan bij het migreren van alle virtuele machines en data.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, b.velders@sj-solutions.nl.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, b.velders@sj-solutions.nl.
blank

Back To Top