Ga naar hoofdinhoud

Data altijd en overal veilig en toegankelijk met Commvault

Data is het belangrijkste bezit van vrijwel iedere organisatie. Niet alleen om het dagelijkse werk uit te voeren maar ook bij het nemen van strategische beslissingen voor de toekomst, speelt data een belangrijke rol. Voor de continuïteit én het succes van uw organisatie, is het dus essentieel om uw data optimaal te beveiligen en optimaal te ontsluiten, zodat iedereen altijd en overal veilige toegang heeft tot alle data.

Nieuwe veiligheidsstandaard

Door de afhankelijkheid van data, zijn bedrijven ook kwetsbaar geworden. Door middel van ransomware wordt data gegijzeld en worden bedrijven gechanteerd om losgeld te betalen. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande en nieuwe kwetsbaarheden in software, wat vraagt om een hogere standaard ten aanzien van uw security, monitoring en het proactieve beheer. Het vraagt om de juiste tools om de kans op ransomware te verkleinen en betrouwbare datamanangement voorzieningen om uw data te kunnen herstellen, mocht u onverhoopt toch worden getroffen door een ransomware aanval.

Datamanagement van Commvault

Wij bieden datamanagementoplossingen van Commvault om uw data te beschermen en op een veilige manier toegankelijk te houden. Met Commvault haalt u moderne technologie in huis voor snapshots, back-up en restore, disaster recovery, replicatie, compliance en archivering. Alles vanuit één beheerinterface. Waar normaal gesproken meerdere point-level producten benodigd zijn, krijgt u met onze Commvault implementatie één compleet geïntegreerde oplossing met alle gewenste functionaliteiten.

Flexibel, modulair en schaalbaar platform

Met de datamanagementsoftware van Commvault beschikt u over een flexibel, modulair en schaalbaar platform. De Hyperscale-X appliance biedt dit zelfs kant en klaar in een gecertificeerde en efficiënte solution-stack. De voordelen op rij:

  • Vereenvoudigd beheer via één enkel platform
  • Meerdere methoden voor bescherming; waaronder back-up en archivering, snapshot-beheer en replicatie.
  • Self-service voor eindgebruikers. Dit stelt hen in staat om hun eigen data te beschermen, te vinden en te herstellen met behulp van o.a. browsers, Microsoft Outlook en File Explorer.
  • Ondersteuning voor meerdere hypervisors, waaronder VMware en Hyper-V.
  • Geavanceerde beveiligingsmogelijkheden om de toegang tot kritieke gegevens te beperken.
  • Efficiënter opslagbeheer met behulp van deduplicatie voor disk en tape.

Commvault specialisten

Wij werken altijd op basis van design, implementatie en support om een soepele transitie naar uw nieuwe datamanagementplatform te borgen. Het maakt niet uit of dit lokaal, hybride, private- of public cloud betreft, of een combinatie. Onze specialisten leveren alles conform uw wensen en eisen. Daarnaast bieden we proactieve monitoring en kunnen we alle upgrades verzorgen. SJ-Solutions heeft de MarketBuilder partner status van Commvault. Dit is de hoogste status wereldwijd. Daarnast is SJ-Solutions authorized service partner (CASP), waardoor zowel eerste- als tweedelijns support kan worden geboden. Wij beschikken over gecertificeerde, zeer ervaren Commvault specialisten, die vaak door Commvault zelf om advies worden gevraagd en regelmatig best practices presenteren op kennissessies. Kortom, zoekt u een échte Commvault specialist? We spreken graag een keer af!

Vraag een audit aan!

Vaak is het slim en verstandig om eerst uw huidige voorzieningen goed in kaart te brengen en daarop een ontwerp te maken. Wij bieden een audit, die een diepgaand overzicht van de performance van uw huidige storage/backup/restore omgeving geeft. Met behulp van tooling en checklist, wordt uw huidige omgeving volledig in kaart gebracht en geanalyseerd. Het resultaat van de audit is een helder en overzichtelijk rapport inclusief toelichting en praktische adviezen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Bart Speller, b.speller@sj-solutions.nl.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Bart Speller, b.speller@sj-solutions.nl.

Back To Top