Ga naar hoofdinhoud

Backup as a Service

Het meest waardevolle bezit van uw organisatie is uw data. Back-up van uw data is dus cruciaal om te voorkomen dat u deze data verliest of dat de data in verkeerde handen valt. Of het nu gaat om gegevensverlies door eindgebruikers, door verstoringen of door een ransomware aanval, in alle gevallen moet u een beroep kunnen doen op een back-up. Een goede én geteste back-up strategie, inclusief de processen en procedures die hierbij komen kijken, is dus een randvoorwaarde om gegevensverlies en reputatieschade te voorkomen.

Alle data in Backup as a Service

De toenemende inzet van cloud zorgt ervoor dat uw data verspreid is over meerdere plekken. Denk aan het gebruik van Office365, public cloud en het gebruik van een ERP of CRM in een Software as a Service (SaaS) oplossing naast uw eigen ICT-infrastructuur.
Met onze Backup as a Service (BaaS) kunt u consistente back-ups maken van applicaties en databases op uw eigen ICT-infrastructuur, maar ook van public cloud omgevingen, Office365 data en van SaaS-applicaties. Hiermee kunt u dus één back-up strategie hanteren voor uw gehele ICT-omgeving. En precies dit is een van de datamanagement specialiteiten van SJ Solutions.

Extra back-up met Backup as a Service

Indien u actief bent in de gezondheidszorg of publieke sector en de veiligheid van data van levensbelang is, dan kunt u onze Backup as a Service (BaaS) ook als tweede locatie gebruiken naast uw eigen back-up. Dubbel gehecht zit beter! U kunt eenvoudig de verschillende locaties, clouds en applicaties koppelen aan BaaS. Hierdoor wordt uw back-updata minimaal op twee locaties opgeslagen, op aparte opslagmedia en weet u zeker dat één kopie niet gewijzigd kan worden.

Best in class backup

Onze Backup as a Service bestaat uit standaard bouwblokken, bewezen technologie en is gebaseerd op Commvault, hét meest veelzijdige enterprise level datamanagement softwareproduct in de markt. Met BaaS kunt u dus uw volledige back-up en restore uitbesteden aan ons of juist specifieke delen van uw back-up inzetten als onderdeel van uw eigen back-up strategie en compliance. In alle gevallen zullen onze specialisten BaaS afstemmen op uw business requirements en business context, om zo een best in class back-up en recovery-oplossing op maat voor u in te richten.

Relevante cases
Scandia Gear
Scandia Gear
“Doordat de (IT) ontwikkelingen steeds sneller gaan, zochten wij een strategische kennispartner, die ons team kon aanvullen om de eerste stappen te zetten in de digitale transitie richting de cloud.”
KLM Equipment Services
KLM Equipment Services
“We hebben gedurende twee weken het nieuwe storageplatform parallel gedraaid met het oude systeem, terwijl de engineers van SJ-Solutions ons hebben bijgestaan bij het migreren van alle virtuele machines en data.”
Koninklijke Vezet
Koninklijke Vezet
“We hebben een lange en uitstekende relatie met SJ-Solutions en vertrouwden hun team van experts om met de juiste storage oplossing te komen, toen het contract van onze vorige oplossing op zijn einde liep.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sander Rittersma, z.j.rittersma@sj-solutions.nl.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sander Rittersma, z.j.rittersma@sj-solutions.nl.
blank

Back To Top