Ga naar hoofdinhoud

Datamanagement voor het veiligstellen van uw data

Datamanagement is het beheer van data over de gehele life cycle. Door de snelle groei van data, de cyberdreigingen én veranderende wet- en regelgeving is goed datamanagement belangrijker dan ooit voor de continuïteit, het succes en de veiligheid van uw organisatie.
Onze oplossingen:

Data en storage

Een belangrijk onderdeel van datamanagement is het opslaan van data, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de prijs en performance maar ook naar de beoogde groei, ambities en plannen van uw organisatie. Het flexibel, schaalbaar en kosten efficiënt inrichten van storage in uw netwerk, vraagt om business context van uw bedrijfsvoering en inzicht in de compliance waar u aan moet voldoen.

De recovery van data

Ook het terug kunnen halen en zetten van data is een belangrijk onderdeel van onze datamanagement solutions. Het opslaan en veiligstellen van data is één, het daadwerkelijk terug kunnen zetten van data is minstens zo belangrijk. Hoeveel dataverlies is acceptabel? Tot welk punt in tijd wilt u terug kunnen zetten? Wat te doen bij een ransomware aanval? Fysieke schade? Het zijn allemaal scenario’s die onze specialisten met u doornemen, zodat u data ook echt kunt herstellen, wanneer dit nodig is.

Efficiëntie met data archiving

Alle opgebouwde data is relevant voor uw onderneming of organisatie maar u heeft niet alle data op ieder moment meer nodig. Daarom is data archiving een onderdeel van onze datamanagement solutions, zodat u efficiënt en slim om kunt gaan met de data die weinig tot zelden wordt geraadpleegd in uw organisatie. Dit biedt letterlijk en figuurlijk ruimte in uw kostbare hot storage en zorgt voor besparingen door het archief slim en energiezuinig op te slaan. Dus op basis van welke data neemt u besluiten? Hoe lang wilt (of moet) u data bewaren? En welke data is echt relevant in uw dagelijkse operatie? Wij nemen het graag met u door.

Back-up management

Het meest bekende aspect van datamanagement is het veiligstellen van data door middel van een back-up. Niemand moet eraan denken, dat alle bedrijfsdata onherstelbaar is verdwenen of in gijzeling wordt gehouden door cybercriminelen. Het is een specialisatie waarbij de juiste bouwblokken moeten worden geselecteerd om in alle mogelijke scenario’s te kunnen voorzien. Wij bieden toonaangevende oplossingen op basis van onder andere Commvault en NetApp om uw data, applicaties en e-mail zowel onsite als offsite veilig te stellen.

Relevante cases
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Ziekenhuis Gelderse Vallei
“Ik kon niet geloven dat hetgeen wat SJ-Solutions en Fujitsu voorstelde mogelijk was, maar we hadden de tests uitgevoerd en waren onder de indruk over de prestaties. Het was duidelijk de beste oplossing.”
KLM Equipment Services
KLM Equipment Services
“We hebben gedurende twee weken het nieuwe storageplatform parallel gedraaid met het oude systeem, terwijl de engineers van SJ-Solutions ons hebben bijgestaan bij het migreren van alle virtuele machines en data.”
Infomedics
Infomedics
“Na de fusie van Infomedics en Famed, wilden we onze ICT-omgevingen integreren en consolideren in één nieuwe ICT-omgeving. Redundant, high-performance en hoge beschikbaarheid.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sander Rittersma, z.j.rittersma@sj-solutions.nl.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sander Rittersma, z.j.rittersma@sj-solutions.nl.