Ga naar hoofdinhoud

De mogelijkheden van Public cloud

De public cloud biedt ontzettend veel mogelijkheden maar is net als andere cloud solutions geen doel of oplossing op zich. Een gedeelde omgeving als de public cloud, kan een hele mooie oplossing zijn voor projecten en een korte time to market maar moet wel passen bij de security eisen en compliance van een organisatie.

Juiste inzet van public cloud

De public cloud geeft een optimale flexibiliteit om snel aan de slag te kunnen met nieuwe ontwikkelingen, projecten en pilots. Maar ook voor het uitbesteden van standaard diensten of eindgebruikerstoegang tot applicaties. Ook hier is het vertrekpunt dat de business wensen en eisen leidend zijn en blijven en niet de cloud oplossing zelf. De public cloud is een middel dat uitstekend en laagdrempelig kan werken, mits deze op de juiste manier wordt ingezet en ook de nadelen van optimale flexibiliteit worden meegewogen.

Cloudonafhankelijke benadering

Wij werken cloudonafhankelijk en zijn niet gebonden aan één oplossing, platform of leverancier. Door alle voor- en nadelen van de verschillende cloud solutions tegen uw doelen, ambities en eisen aan te houden, komen we vanzelf tot een set-up die past bij uw organisatie en requirements. Hierbij kunt u rekenen op onze kennis, ervaring en objectiviteit. We zijn onafhankelijk en beoordelen welke (public) cloud het beste aansluit op uw requirements en veiligheidseisen.

Meer dan de public cloud alleen

Wij bieden meer dan een cloud oplossing en denken niet alleen mee over de as van functionaliteit en toepassing, maar ook over continuïteit, operationeel beheer, security & compliance en budgetten. Middels een gedegen en bewezen cloudtransitie aanpak kunnen we uw migratie naar de public cloud uitvoeren en begeleiden. De mate van ondersteuning stemmen we af op uw beschikbare tijd, resources en aanwezige kennis. U kunt rekenen op een soepele en veilige ontsluiting met andere clouddiensten en eindgebruikers die alle benodigde aandacht krijgen.

Relevante cases
ODC-Noord
ODC-Noord
“Wij hebben een OpenStack omgeving en de integratie tussen een back-up oplossing en OpenStack is complex. Het vraagt niet alleen om specifieke kenmerken van het back-up product, maar ook om specifieke kennis.”
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Ziekenhuis Gelderse Vallei
“Ik kon niet geloven dat hetgeen wat SJ-Solutions en Fujitsu voorstelde mogelijk was, maar we hadden de tests uitgevoerd en waren onder de indruk over de prestaties. Het was duidelijk de beste oplossing.”
Scandia Gear
Scandia Gear
“Doordat de (IT) ontwikkelingen steeds sneller gaan, zochten wij een strategische kennispartner, die ons team kon aanvullen om de eerste stappen te zetten in de digitale transitie richting de cloud.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, b.velders@sj-solutions.nl.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, b.velders@sj-solutions.nl.
blank

Back To Top