Ga naar hoofdinhoud

Managed infrastructure

Een goed draaiende infrastructuur is cruciaal voor de continuïteit en het succes van uw organisatie. Dit geldt niet alleen voor vandaag maar ook voor morgen en overmorgen. We leven in een snel veranderende en dynamische wereld. Daarom is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op een schaalbare en flexibele infrastructuur die met u meegroeit en de continuïteit van uw organisatie borgt.

Datamanagement

Datamanagement is het beheer van data over de gehele life cycle. Door de snelle groei van data, de cyberdreigingen én veranderende wet- en regelgeving is goed datamanagement belangrijker dan ooit voor de continuïteit, het succes en de veiligheid van uw organisatie.

Security Services

Cyberincidenten zijn aan de orde van de dag. Of het nu gaat om een datalek of een ransomware-aanval, het is geen uitzondering meer en de berichten die we lezen, zijn nog maar het topje van de ijsberg. Door het treffen van de juiste preventieve maatregelen, kunt u de kans op een veiligheidsincident, in ieder geval zo klein mogelijk maken.

Cloud Solutions

We leven in een snel veranderende wereld, met nieuwe technologie en veel mogelijkheden in de cloud. Tegelijk zijn deze clouddiensten geen oplossing op zichzelf. Het is geen wondermiddel. IT is altijd faciliterend aan de business en niet andersom. Het is een middel om uw businessprocessen te ondersteunen en uw ambities te realiseren. Welke cloudoplossing hier het beste bij past, is afhankelijk van uw verwachtingen, business context en (security) requirements.

Back To Top