Ga naar hoofdinhoud

Stage vacature - Cloud engineer

Wil jij graag aan de slag als Cloud engineer en zoek je een vertrouwde omgeving om te leren, ontwikkelen en groeien? Wij helpen je graag met de eerste stappen in je carrière en bieden een veelzijdige stageplaats in Leusden of Nieuwkuijk.

De voordelen

Om je stage succesvol te kunnen doorlopen, kun je bij ons rekenen op:

  • Een goede stagevergoeding
  • De juiste begeleiding & ondersteuning bij je stage, ontwikkeling en groei
  • Tijd en gelegenheid om aan je verslag te werken
  • Een goede werkplek met alle voorzieningen
  • Teamuitjes, borrels en fun; je bent onderdeel van het team!

De stage

Je gaat aan de slag om Cloud Engineer te worden. Dit betekent dat je meekijkt, meeloopt en taken krijgt van onze (Cloud) engineers. Afhankelijk van de snelheid waarin je dingen oppikt én passend bij je stageopdracht, krijg je nieuwe en andere opdrachten. We leren je sowieso best practices, laten je met meerdere cloudomgevingen kennismaken én zorgen dat je direct vanaf de start werkt conform de hoogste eisen aan security, privacy en compliance.

Over ons

Wij ontwerpen, bouwen en beheren IT- en dataoplossingen op maat voor bedrijfskritische processen en applicaties van onze klanten. Denk aan ziekenhuizen, groothandels, complexe websites en overheidsorganisaties. Dit doen we al 25 jaar en er zijn diverse stagiaires doorgegroeid naar medewerker. Wij geloven in continu blijven leren, ontwikkelen en groeien. Of je nu stagiaire bent of medewerker, iedere dag probeer je jezelf te verbeteren en de lat hoger te leggen. Er is dus veel ruimte voor persoonlijke groei en we bespreken regelmatig hoe het gaat en waar we kunnen verbeteren.

Spreekt deze stageplek je aan?
Stuur dan een bericht naar Sebastiaan Bakker, s.bakker@sj-solutions.nl.
blank
Spreekt deze stageplek je aan?
Stuur dan een bericht naar Sebastiaan Bakker, s.bakker@sj-solutions.nl.
blank

Onze kernwaarden

9+

In alles wat we doen, streven we naar een 9+. Dit betekent dat we onszelf en elkaar continu de vraag stellen: is het 9+? Door deze norm te hanteren, bij alles wat we doen, creëren we een hoge standaard. Voor onszelf en voor klanten.

'Share the load'

Samen dragen we de taken en werkzaamheden. We zijn een team en we helpen elkaar om alle resultaten te behalen en succesvol te kunnen zijn. Dit betekent dat we altijd vragen of we elkaar kunnen helpen én bijtijds aangeven wanneer een taak niet kan worden volbracht.

'Speak up'

Iedereen kan én moet ongeacht rol, functie of verantwoordelijkheid iets kunnen en willen zeggen. Het is zowel vanuit persoonlijk als team perspectief essentieel om dingen op te kunnen merken en niks voor lief te nemen.

Back To Top